WEB Design and web programming

Behöver en promo hemsida, forum, nyhetswebbplats, blogg eller on-line shop – bara att kontakta IT Loft och vårt team designa och utveckla det åt dig.

Ha en webbdesign i åtanke – kontakta vårt företag och vi ger liv till din idé.

Webbutveckling

IT Loft har erfarenhet av flera programmeringsspråk. Vi kan utveckla webbplatser med HTML, CSS, PHP, Javascript, jQuery, MySQL-databaser och mer. Kontakta oss för att hitta det du behöver.

Webbhotell

Vi hjälper dig med webbhotell och hitta den lösning som bäst passar dig med minimala kostnader.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering (SEO) är processen att förbättra synligheten för en webbplats i sökmotorer. Gör ditt företag vara synlig för de andra.

Låt oss veta om du vill att vi ska hjälpa till att få din verksamhet hittas.

Mobil-Friendly Web Design

Webbplatser vi skapar är byggda för att vara mobil-vänligt på alla enheter, till exempel en iPhone, Android, eller andra smartphones. Vi erbjuder även skräddarsydda mobila vänliga webbdesign, vilket gör din webbplats enklare att navigera genom att effektivisera informationen.

Digital Photography

Vårt företag hjälper ditt företag att titta på bästa möjliga sätt.

Vårt sätt att samarbeta med er

  • Möta 10%

IT Loft sätter upp ett möte med dig för att utvärdera dina projektmål och hur våra designtjänster kan hjälpa dig att nå dem.

  • Undersöka 30%

Vi lär mer om projektet och vad leder du vill få. Det bidrar till att utveckla den bästa lösningen för ditt projekt för att nå nödvändig målgrupp.

  • Design 70%

Vi utvecklar en modell av den framtida webbplats utifrån den mottagna informationen från mötet och din syn.

  • Recension 90%

Du godkänner utformningen av din framtida webbplats för dess utveckling. I vissa fall kan Design och Recension upprepa ett par gånger tills den bästa designen lösning nås.

  • Implementera 100%

I detta steg din design kommer till liv